Ribič Pepe - Spletna stran

Drugo

Obrnjen je še zadnji list koledarja leta 2011, leta, ki je prineslo številne spremembe, družbi kot celoti, pa tudi vsakemu posamezniku kakšno.

Ribič Pepe in ekipa lahko na minulo leto gledamo z nasmeškom na obrazu, saj je bilo pestro in uspešno. Marca smo obeležili jubilej 100. epizode, nekaj mesecev pozneje pa začeli z novo sezono, ki je prinesla največ sprememb doslej, ne le konceptualnih, temveč tudi vizualnih.

Poletje je bilo delovno, saj je Pepe s skupino Čuki zaključil izdelavo prve plošče, z vsemi pesmicami, ki so bili v oddaji predstavljene, vključno z najbolj znano – Ribič Pepe. Potrditev uspešnega dela je bila uradna predstavitev zgoščenke, ki je potekala pred 18.000 ljudmi, v Arboretumu Volčji Potok.
Tudi v tem letu se je zvrstilo več kot 50 nastopov, med katerimi ni bilo malo tistih z več kot 1000 obiskovalci. Še enkrat več je Pepe našel inspiracijo in smisel dela v otroških nasmehih, ki jih na vseh nastopih prejme od najbolj zveste in iskrene publike.
Tudi zgodba na internetu se je dobro razvijala. Z začetkom leta je bila uradno predstavljena spletna trgovina, ki se je izkazala za pomemben sestavni del spletne strani. Videoposnetki na YouTubu so bili ogledani več kot 150.000 krat, spletna stran je bila obiskana več kot 15.000 krat, odprtih pa je bilo približno 50.000 strani.

Verjamemo, da je bilo vaše leto 2011 pestro in zanimivo, sočasno pa upamo, da bo naslednje še boljše in uspešnejše.
Hvala za podporo in vse najboljše v letu 2012!

Pepe, Kakadudu, Foksner in preostala ekipa.