Ribič Pepe - Spletna stran

Nastopi v živo

Čarobni december je pred vrati! Tudi letos Ribič Pepe gostuje na številnih slovenskih odrih, zato objavljamo seznam, kje vse ga lahko vidite v prihodnjih tednih.

2. december ob 17:00, Planet Tuš Celje
Veselo decembrsko potovanje po Sloveniji bo Ribič Pepe začel v Celju, kjer bosta skupaj z Miklavžem obiskala tamkajšnji Planet Tuš. Zabava se bo začela ob 17. uri, prijazno povabljeni, da se rajanju pridružite tudi vi!

5. december od 17:00 do 18:30, Festivalna dvorana Bled
Rotary Club Bled organizira humanitarno obarvani Miklavžev večer. Poleg sv. Miklavža bo otroke obiskal tudi Ribič Pepe. Vstopnina, ki znaša 5 evrov, bo namenjena kot dobrodelni prispevek.

6. december ob 11:00, Pediatrična klinika v Ljubljani
Miklavž Nedeljskega dnevnika že več kot 20 let obiskuje otroke na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani. Poleg Toneta Fornezzija – Tofa in Miklavža zadnjih nekaj let za otroške nasmehe poskrbi tudi Ribič Pepe.

10. december ob 14:00, Arena, BTC City Ljubljana
Dogodek je zaprtega tipa.

21. december ob 17:00, BTC City Murska Sobota
Že nekaj let Ribič Pepe v božičnih dneh obišče murskosoboški BTC City in tudi letos bo tako. Ob 17. uri bo v družbi dobrega prijatelja Božička razveseljeval otroke. Oba obljubljata dobro zabavo, zato se nam pridružite!

23. december ob 16:00, trgovina Tuš v BTC Ljubljana
V soboto, 23. decembra, se bo Ribič Pepe ustavil tudi v ljubljanskem Tušu. Predbožična zabava, polna glasbe, risanja in dobre volje, bo ob 16. uri. Povabljeni, da se pridružite rajanju!

27. december ob 18:00, Maribor
Tik pred zaključkom leta bo Ribič Pepe s skupino Čuki obiskal Maribor. Prireditev Iskrica želja bo v dvorani Tabor, vstopnice, ki stanejo 5 evrov, so že v predprodaji. Kupite jih lahko tudi na spletu.

29. december ob 17:00, Bohinjska Bistrica
Ribič Pepe in Čuki bodo z otroki v Bohinju silvestrovali že 29. decembra. V dvorani Danica se bo prireditev začela ob 17:00, več informacij o zabavi pa lahko poiščete na bohinjski spletni strani.

31. december ob 11:00, Ptuj
Ob 11. uri se bo v družbi Ribiča Pepeta na Mestnem trgu začelo ptujsko silvestrovanje. Najdaljša noč v letu se bo nadaljevala v poznih večernih urah, natančnejši program o novoletni zabavi si lahko ogledate na tej spletni strani.