Ribič Pepe - Spletna stran

Oddaja

Televizijska oddaja Ribič Pepe, ki bo 18. oktobra praznovala že tretje leto krstne uprizoritve, bo male gledalce zabavala tudi v prihajajočem šolskem letu. Serija se bo nekoliko spremenila, konceptualno in vizualno.

Rdeča nit bo kviz znanja 
 “V novi sezoni bo Ribič Pepe s svojimi prijatelji spoznaval najrazličnejše poklice. Skupaj s Kakadudujem in Foksnerjem se bo pomeril tudi v kvizu znanja,” sta povedala ustvarjalca Jože Potrebuješ in Igor Ribič.
 
Zmagovalec bo, jasno, primerno nagrajen. “V velikem nagradnem kvizu znanja bodo nagrade zlatniki, končna nagrada na koncu sezone pa bo veliki gusarski zaklad,” dodajata.
 
Ribič Pepe sneman v virtualnem studiu
Ena izmed novosti prihajajoče serije bo tudi snemanje v novi tehnologiji. “Nova sezona Ribiča Pepeta se od prejšnjih ne bo razlikovala samo v tem, da Foksnerja sedaj ne bomo več lovili okrog sveta, ampak tudi po tem, da bo posneta v povsem novi digitalni tehnologiji v virtualnem studiu,” pravita avtorja. Na nov studio so se Pepe in plesalci Plesnega mesta že privajali na pilotnem snemanju, zato je nekaj fotografij iz novega studia že na spletu. Snemanje nove sezone se bo začelo 8. julija.
 

Vir: plesnomesto.si
 

Kdaj izide CD?
Oddaje iz minule sezone je pospestrila nova rubrika Zaplešimo vsi skupaj. Ob domiselni koreografiji, ki so jo uprizorili plesalci Plesnega mesta, so Ribič Pepe in Čuki predstavili tudi 10 skladb. Vseh 10 in še nekaj drugih naj bi v kratkem izšle na CD-ju. “CD z največjimi hiti Ribiča Pepeta in skupine Čuki je že posnet. Čakamo še, da se ga natisne v tiskarni,” pravita Jože in Igor.