Ribič Pepe - Spletna stran

Nastopi v živo

Ko smo pred šestimi leti v prostorih RTV Slovenija posneli prve kadre, se nikoli nismo mislili, da bomo lahko kdaj pripravili tri gledališko-glasbene predstave v razprodanem Cankarjevem domu. Ta vikend nam je to uspelo, sanje pa nam je pomagala izpolniti kopica ljudi, ki bi se jim radi ob tej priložnosti posebej zahvalili.

Hvala:
Luciji Ćirović, ki je posrkbela za učinkovito odrsko postavitev; mali Nastji in njenima staršema; trem dobrim, pa tudi navihanim in zabavnim možem – Jožetu Krajncu, Borisu Carju in Sašu Klančniku; plesalcem Plesnega mesta in Aniti Vihtelič; Otroškemu pevskemu zboru in njihovi dirigentki Anki Jazbec; Plesnemu mestu, Cankarjevemu domu in RTV Slovenija; producentki Tanji Prinčič; urednici Otroškega programa Poloni Počkaj; pomočnici direktorja kulturno-umetniškega programa Cankarjevega doma Barbari Rogelj; tehnični ekipi in snemalcem, ki so poskrbeli, da bo posnetek prireditve 25. decembra na sporedu prvega programa RTV Slovenija.

Na koncu pa gre naša največja zahvala pred vsem vam, ki ste nas v teh dveh dneh prišli pogledat v Linhartovo dvorano in ste nam zadnjih šest let z lepimi besedami v največjo podporo. Hvala!